Yaşam

Koreli Bir Kadın Olmak İçin 5 Milyon TL Harcayan Fenomen Oli London Tekrar Cinsiyet ve Irk Değiştirdi!

Güney Kore’de bir sene yaşadıktan sonra Koreli bir kadın olmak istediğine karar veren ve defalarca kez estetik ameliyatlar geçirmek için 5 milyon TL harcayan fenomen Oli London’ı tahminen hatırlarsınız. Kendisi bu sefer tekrar ırk ve cinsiyet değiştirdiğini açıkladı! Buyurun ayrıntılar…

Kaynak: https://www.dailymail.co.uk/news/arti…

Oli London ismini tahminen geçtiğimiz yıllardan hatırlarsınız… Kendisi Güney Kore çıkışlı BTS kümesinin üyesi Park Jimin’e benzemek istediğini söyleyerek gündeme gelmişti.

2013 yılında Güney Kore’ye yerleşerek bir sene orada yaşayan Oli, ülkenin kültürünü ve insanlarını çok sevmiş, bu yüzden de Koreli olma kararı almıştı.

Oli bu gayesi uğruna 30 farklı estetik ameliyat geçirmiş ve vakitle Koreli bir bayan olmak istediğini söyleyerek hem ırk, hem de cinsiyet değiştireceğini açıklamıştı.

Kendisi bu estetik ameliyatları için toplamda 271 bin dolar (5 milyon TL) üzere bir meblağa bile harcamıştı…

Hatta bir operasyon için Türkiye’ye gelerek Seda Sayan’la oldukça sıkı fıkı olmuş, birlikte gittikleri akşam yemeğinden fotoğrafları toplumsal medyada paylaşmıştı.

Ancak Oli, ortadan geçen bu vakit diliminde verdiği karardan pişman olmuş olacak ki son periyotlarda tekrar cinsiyet ve ırk değiştirerek ‘İngiliz bir erkek’ olmaya geri döndüğünü açıkladı!

32 yaşındaki Oli bu yeni kararıyla birlikte son periyotlarda sık sık televizyon kanallarına ve haber programlarına çıkarak geçmişte yaptığı seçimler hakkında konuşuyor.

“Büyük bir hata yaptığımı ve aslında erkek olmak istediğimi fark ettim” diyen Oli, kendisini cinsiyet değiştirmeye iten asıl sebebin İngiltere’deki okullar olduğunu söyleyerek eğitim sistemini suçluyor!

“Çocuklar genç yaştan itibaren, mesela diyelim 5 yaşından itibaren cinsiyet değiştirmenin normal bir durum olduğunu, bir erkek çocuğun etek giymesinin veya kız çocuklar için zararlı olsa da cinsiyetsiz tuvaletlere girmesinin normal olduğunu öğreniyorlar.”

Oli bu açıklamaların üzerine bir de eğitim sistemini “Harry Styles gibi güçsüz erkekleri idol olarak göstermekle” suçluyor.

Son yıllarda yaşanan cinsiyet tartışmalarının asıl suçlusunun ise Amerikan kültürü olduğunu, maskülenlik fikrinin ülke genelinde çarpıtıldığını söylüyor.

“Yıllar önce çocuklar Süpermen’i veya astronotları örnek alırdı kendilerine. Artık radikal bir ideolojinin peşinde sürükleniyorlar ve Harry Styles gibi zayıf, güçsüz erkekleri rol model olarak görüyorlar.”

Dünya çapında milyonlarca hayranı olan Harry Styles’ın sevenleri natürel ki pek hoşnut olmadı bu yorum karşısında.

Son olarak uzun bir müddettir dini inancı olmadığını söyleyen Oli, cinsiyet değiştirme sürecinde tekrar Allah’a inanmaya başladığının da altını çiziyor.

2018 yılından beri geçirdiği estetik ameliyatlarla gündeme gelen Oli, yıllardır olduğu üzere bu kere de son açıklamalarıyla tenkit topladı.

Siz ne düşünüyorsunuz pekala bu telaffuzlar hakkında? Haydi yorumlara!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu