Ekonomi

Hamilton Insurance Group’un halka arz fiyatı beklentilerin altında 15 $ oldu

Hamilton Insurance Group, piyasadaki ihtiyatı yansıtabilecek bir hareketle, ilk halka arzını (IPO) hisse başına 15$ olarak fiyatlandırdı; Bu, beklenen 16 ila 18 dolar aralığının altında. Bermuda merkezli sigorta şirketi, 15 milyon B Sınıfı nominal hisse satışı yoluyla 225 milyon dolar toplamayı başardı. Teklif, Hamilton’un 6,25 milyon hissesini ve mevcut hissedarların 8,75 milyon hissesini içeriyordu.

Ticaret bugün New York Menkul Kıymetler Borsası’nda (NYSE) “HG” koduyla başladı ve sigortacılara, indirimler ve temettüler düşüldükten sonra halka arz fiyatı üzerinden 2,25 milyon ilave hisse satın almaları için 30 günlük bir opsiyon verildi. 93,75 milyon dolarlık net gelir, şirketin sigorta ve reasürans iştiraklerinin güçlendirilmesine ve uygun piyasa koşullarında iş hacimlerini büyütme kapasitelerinin artırılmasına aktarılacak.

Barclays ve Morgan Stanley(NYSE: HANIM) süreç için Ortak Lider Tahsis Yöneticileri olarak görev yaparken, Citigroup ve Wells Fargo(NYSE: WFC ) Menkul Kıymet Tahsis Yöneticileri olarak atandılar. Insurance Advisory Partners LLC, Hamilton’a halka arzın mali yönleri hakkında tavsiyelerde bulunurken, BMO Capital Markets, Dowling & Partners Securities LLC, JMP Securities, Keefe, Bruyette & Woods ve Commerzbank dahil olmak üzere birçok ortak yönetici de süreçte rol oynadı.

Halka arzın standart şartlara tabi olarak Salı gününe kadar tamamlanması bekleniyor. Hamilton, yeni sermayeyi operasyonel platformlarında stratejik girişimleri uygulamak için kullanmayı planlıyor. Bu atılım, hisselerin Kasım ayında daha yüksek bir fiyattan teklif edileceği ve sigortacının 242 milyon ila 272 milyon dolar arasında gelir elde edeceği yönündeki beklentilerin ardından geldi.

Bu makale yapay zeka yardımıyla oluşturulmuş, bir editör tarafından çevrilmiş ve incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şartlar ve Koşullarımıza bakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu