Haber

Berberler ve kuaförler 1 Ocak’tan itibaren haftada bir gün kapanacak

Türkiye Berberler, Kuaförler ve Salon Operatörleri Federasyonu Genel Başkanı Bayram Karakaş; Berber, kuaför ve güzellik salonlarının tek günlük tatil uygulamasının 1 Ocak prestijiyle başlayacağını duyurdu.

Kara kaş; Berber, kuaför ve güzellik salonlarının haftada bir gün kapatılması kararının 1 Ekim’de uygulanması planlandığını ancak hazırlıkların tamamlanmaması nedeniyle ertelendiğini hatırlattı.

Eksikliklerin giderildiğini kaydeden Karakaş, “Odalarımızın talepleri doğrultusunda, berber, kuaför ve güzellik salonlarının bir günlük tatil uygulaması, kaymakamlıklarımızın belirleyeceği günlerde ve 1 Ocak’tan itibaren başlayacak. Valilikler Tatil olarak genel eğilim pazar günüdür.Söz konusu tatil hakkı tüm işletmelere eşit olarak uygulanacağından haksız rekabetin ortaya çıkması ve bu sayede işletmelerin ekonomik kayıplarının önüne geçilecektir.

Karakaş, kararla berber, kuaför ve güzellik salonu işletmecileri ve çalışanlarına haftada bir gün dinlenme ve sosyalleşme fırsatı verildiğini kaydetti. (HABER MERKEZİ)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu