Haber

Başkan Turan göreve başladı

Yaklaşık 40 gün önce bel fıtığı ve omurilik kayması nedeniyle ameliyat olan Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, tedavisinin ardından göreve başladı.

Doktorların bir an önce ameliyat olmanızı tavsiye etmesi üzerine uzun süredir sırtındaki ağrılardan şikayetçi olan ve ameliyat masasına yatan Önder Turan, istirahat ve güzelleşmenin ardından doktorunun izniyle göreve başladı. yaklaşık kırk günlük bir süre. 31.07.2023 Pazartesi günü prestijiyle göreve başlayan Önder Turan, AK Parti ve MHP küme toplantılarının ardından Kandıra Belediyesi Ağustos Belediye Meclis Toplantısı’na başkanlık etti. Meclis üyelerinin dileklerini kabul eden Önder Turan’ın sağlık durumunun iyi olduğu ve oldukça keyifli olduğu fark edildi.

2 GÜNDEM UNSURLARI PARLAMENTODA GÖRÜŞÜLDÜ

Kandıra Belediyesi Ağustos ayı Belediye Meclis Toplantısı’nın ilk oturumu 2 gündem maddesiyle gerçekleştirildi. Kurullardan gelen 2023 yılı katma bütçe komisyon raporu oy çokluğu ile meclisten geçerken, Bilgi İşlem, Afet İşleri ve Destek Hizmetleri Başkanlığı’nın çalışma yönetmeliği oybirliğiyle kabul edildi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu