Haber

Uşak Belediye Başkanı Kamyoncularla Buluştu

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Uşak Şoförler ve Nakliyeciler Esnaf Odası’nın düzenlediği kahvaltıda kamyoncularla buluştu.

Kamyoncular, Çanlı’daki SS Uşak Nakliyeciler ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi binasında düzenlenen kahvaltıda kaygılarını dile getirdi. Uşak Dokumacılık OSB’de tır garajı yapılması planlanan 13 dönümlük arazinin altyapı sorununun çözülmesini anlatan kamyoncular, Başkan Çakın’ı alkışladı.

Korkmaz’dan Başkan Çakın’a teşekkür

Kahvaltı programını düzenleyen Uşak Şoförler ve Nakliyatçılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Korkmaz, daha önce oda üyelerine, taksicilere, kamyonetlere ve halk otobüsü sahiplerine kahvaltı düzenlediğini belirtti.

Çakın, “Bu sefer kamyoncu esnafı üyelerimize yönelik organizasyon düzenledik ve Uşak Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Çakın davetimizi kabul ederek SS Uşak Nakliyeciler ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifini ziyaret etti.

Sorunlarımızı birebir paylaşma fırsatı bulduk. Gelip dertlerimizi dinlediği için kendisine çok teşekkür ediyorum.

“Uşak Şoförler ve Nakliyeciler Esnaf Odası olarak üyelerimizin ve Uşak halkının sorunlarının çözümü için çalışmaya devam edeceğiz ve üyelerimiz Uşak’ımızı yönetenleri sık sık bir araya getirecek” dedi. – UŞAK

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu