Yaşam

“Öfke kontrolü sorunum vardı” diyen Ece Mumay’dan itiraf: Arkadaşıma tokat attım

Gökay KalaycıoğluHaberler.com’un YouTube kanalında sunumuyla yayınlandı. Haberler Mazeret programının bu haftaki konuğu başarılı müzisyen Ece Mumay oldu. Çocukluğundan bahseden Mumay, öfke kontrolü sorunu nedeniyle arkadaşını dövdüğünü söyledi.

“PRESSES GİBİ BİR ÇOCUKLUK GEÇİRDİM AMA SONRA ÖFKE KONTROL SORUNLARI YAŞADIM”

Kalaycıoğlu’nun “Nasıl bir çocukluk geçirdiniz?” Soru üzerine konuşan Ece Mumay, “Prenses gibi bir çocuktum ama çok zor bir ergenlik geçirdim. Zor karakterli bir kadına dönüştüm. Öfke kontrolü sorunum vardı ve eşimle pek iyi anlaşamıyordum. Arkadaşlar Türkçe dersi olmayan bir Amerikan okuluna gittim ve dil olarak onların çok gerisindeydim.” Sanırım bu durum orada kaldığım için sinirlenmeme sebep oldu. Bu durum bende ciddi bir öfke yarattı. Çocuklarla kavga ediyorduk. Annem şikayetlerden dolayı her hafta okula gelirdi. Her hafta birinin kulağına ya da burnuna bir şey oluyordu. Kadın ya da erkek fark etmiyordu, ayrımcılığa maruz kalıyorduk. HAYIR.”

“ARKADAŞIMA TOKAT VERDİM”

“Lisede de bu durum devam etti. 13. sınıftayken bir arkadaşıma çok sert tokat attım. Ayrıcalıklara gücü yetmeyen biriyim. Lisede konservatuara transfer olmuştum ve sınıfta gelen tek öğrenci bendim. üniversiteden. Ben çalışıyordum, onlar da ders çalışıyorlardı. İçlerinden biri tahtadaki soruyu çözmeye çalışıyordu ve sınıfta tek bendim. “Yapabilirsen” dedim. Sen çöz, bırak ben çözeyim.” Bana dedi ki, “Biz hayvanız, tek sen misin?” dedi. Öğretmen sınıftan çıktığında “Ben öyle bir şey söylemeyeceğim” dedim ve bir tane yapıştırdım. Çok da kötü bitmedi.”

“SESSİZ BİR AİLEDE BÜYÜMEDİM”

“Hayatım boyunca yüksek sesten nefret eden bir insan oldum ve ürperiyorum. Üniversiteden sonra hem iş hem de özel hayatımda daha sakin olmaya başladım. Bu durum çocukluktan geliyor, çünkü evde ses çok yüksekti. annem ve babam.Babam genetik olarak çok gürültülü bir konuşmacıdır.Ben çok gürültülü bir konuşmacıyım.Sessiz bir ailede büyümedim.Gerginliğimiz her zaman yüksekti.Üzüntümüz de mutluluğumuz da her zaman yüksekti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu