Haber

Merhaba demeden küfreden arkadaşını vurdu.

MUĞLA’nın Marmaris ilçesinde arkadaşı Bora Say’ı (21) tabancayla yaraladığı iddiasıyla tutuklanan Talha Aydoğan’ın (21) polisteki ifadesi ortaya çıktı. Aydoğan’ın deyimiyle, Küfür ettiği için çıkan kargaşada Say’ın selamını almadığını ve kendisini korumak için silahını kullandığını söyledi.

Olay, önceki gün saat 01.30 sıralarında Zirve Mahallesi Gazi Mehmet İlgün Parkı’nda meydana geldi. Bora Say ile arkadaşı Talha Aydoğan arasında gittikleri restoranda çıkan tartışma dışarıda da devam etti. Taraflar arasında oturdukları parkta çıkan kavgada Aydoğan, ruhsatsız tabancasıyla Say’a ateş etti. Yüzünden vurulan Bora Say, çağrılan sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Say’ın hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.

Çevredeki güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis, zanlının Talha Aydoğan olduğunu belirledi. Aydoğan, polisin düzenlediği operasyonla adresinde yakalandı. Zanlının kaçmasına yardım ettiği iddia edilen BE, FK ve VA da gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Talha Aydoğan tutuklanırken, diğer 3 zanlı da adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Aydoğan’ın polise verdiği ifadesinde, arkadaşı Bora’nın selamını dikkate almayarak kendisine küfürler savurduğu, çıkan çatışmada kendini korumak için silahını çıkarıp ateş ettiğini söylediği belirtildi.

haberpiraziz.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu