Yaşam

Hayal Köseğlu hastalıklarını itiraf etti: Dismorfik ve blumia ile mücadele ettim

Mucize Doktor dizisindeki rolüyle geniş bir hayran kitlesine ulaşan ve daha sonra Tutuklu dizisindeki Sasha rolüyle adından söz ettiren Hayal Köseoğlu, elbisesiyle verdiği pozları paylaşarak yaşadığı rahatsızlıkları anlattı. sosyal medya hesabından “Yeme bozuklukları hoş değil” yazdı.

ONUN TASARLADIĞI GİYSİYİ GİYİN

Kendi tasarladığı kıyafetle bir etkinliğe katıldığını söyleyen Hayal Köseoğlu, Instagram paylaşımında şu ifadeleri kullandı: “Dün ilk kez geceye bir şey söyleme isteğinin dışında kendimden bahsetme isteği ve coşkusuyla katıldım. ilk defa kendi yarattığım, boyadığım ve yarattığım bir şeyle çok güzel görünüyorum evet belki de en tarz, en tarz değildim ama kendimi çok yetkin hissettim.Konuşabilmek değerli ama aynı zamanda kendine hata yapma, en uygun olma, başarısız olma özgürlüğü vermek çok değerli kelimelerin formülü kuruluncaya hatta mükemmel olana kadar kendini hata yapma endişesinden kurtarabilir.akrilik boya üzerimde üzerinde ‘yeme bozuklukları havalı değildir’ yazılı (yeme bozuklukları havalı değildir) Çünkü ne kadar inkar etsek de ‘Bugün bir şey yemedim’ demenin sapkın bir karizma olduğu bir dünyada yaşıyoruz.

“DİMORFİK BOZUKLUK VE BLUMİYLE MÜCADELE ETTİK”

Uzun süredir beden dismorfik bozukluğu ve kısa süreli blumia ile mücadele eden biri olarak bunu üzerimde taşımak benim için değerliydi ve taşıdım. Geceye uygun olması için üzerine payetler ve simli biyeden bir çerçeve ekledim. Ve ne olursa olsun, kendimi çok haklı hissettim. Dün gece şık, kendini beğenmiş, hoş, berbat olmak yerine yaratıcılığı, cesareti ve özgürlüğü hissettim. Bu küçük Dreamer için bir teşekkür yazısı. Hep zirveye çıktın, hep devam et. yol budur.”

gurgentepeajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu