Haber

Gemlik’te sokakların temizliği kadınlara emanet

Gemlik Belediyesi, sosyal hayatın ve iş hayatının her alanında kadınlara olumlu katkılar sağlamaya devam ediyor. Daha önce Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde kadınları ağır vasıta şoförü olarak çalıştıran Gemlik Belediyesi, şimdi de Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde 10 yeni işçi alarak sokakların temizliğini kadınlara emanet etti.

Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, Belediye Başkan Yardımcısı Zeynep Akış Serintürk ve Temizlik İşleri Müdürü Ömer Uslu; Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde göreve başlayan kadınları tebrik ederek hayırlı olmasını diledi.

Başkan Sertaslan, “Sokakta elimiz ayağımız sizsiniz”

Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, “Gemlik Belediyesi olarak kadınların iş hayatına atılmalarını ve kendi ekonomik güçlerini kazanmalarını her zaman önemsiyoruz. Yapmış olduğumuz bu işe alım ile artık siz değerli ablalarımız makul noktalarda temizlik faaliyetlerimizi üstleneceklerdir. Zor bir görev üstlendiniz ama hanımefendinin isteyip de başaramayacağı hiçbir şey yok. Sokaktaki yüzümüz olursun Allah korusun. Daha temiz bir Gemlik için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Bundan sonra birçok ana arterimizin temizliği hanımlarımıza emanet” dedi.

Kadın temizlik işçileri, “Vatandaş artık attığı çöpü bile geri alıyor”

Göreve yeni başlayan bayan temizlik işçileri olarak vatandaşların bizlere karşı tutumu oldukça olumlu oldu. Bizi gören vatandaşlar bırakın çöpleri yere atmayı, kendi attıkları çöpleri geri alıyor. Çalışma hayatına katılmamızı sağlayan Belediye Başkanımız Mehmet Uğur Sertaslan’a teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

haberluleburgaz.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu