Haber

Fatih’te Özbekistanlı kadın bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybetti

Ali AKSOYER/İSTANBUL,FATİH. 4 katlı bir binanın zemin katındaki dairede yaşayan Özbekistanlı iki kadın, birlikte alkol aldıkları Mohamad ZU (26) tarafından kendi evlerinde bıçaklı saldırıya uğradı. Ambulansla hastaneye kaldırılan yaralılardan Şahnoza Kurbonova hayatını kaybetti. Saldırıyı yaralı olarak atlatan Fatima M.’nin, “Beraber içki içiyorduk. Bir anda bıçağını çıkarıp bize saldırdı. Ben de başka bir odaya kaçıp kapıyı kilitleyerek beni ölümden kurtardı” dediği öğrenildi. Saldırgan polis ekipleri tarafından yakalandı.

Fatih’in Mollagürani Mahallesi’nde 4 katlı bir binanın zemin katındaki dairede 21 Ocak Pazar günü saat 01.20 sıralarında meydana gelen olayda, ihbar üzerine olay yerine giden polis ekipleri, Şahhonaza Kurbanova’yı buldu. Özbek asıllı (34) bıçaklanarak öldürüldü. Aynı evin başka odasında bulunan Fatima M. (38) ise yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

BAŞKA BİR ODAYA ​​KOŞtum VE KAPIYI KİLİTLEDİM

Cinayet Büro Amirliği’nin olayla ilgili başlattığı soruşturmada, yaralı Fatima M.’nin sorgusu yapıldı. Fatıma M., “Arkadaşımla aynı evde kalıyordum. Akşam eve adını ‘Zeki’ diye bildiğim bir kişi geldi. Birlikte içki içiyorduk. Sonra tartıştık. Dışarıda aniden bıçağını çekerek bana ve arkadaşıma saldırdı. Onu ittim ve eve koştum. “Başka bir odaya girip kapıyı kilitledim. Polisi aradım” dedi.

ŞÜPHELİ “İSTENMEYEN OLDU” DEDİ

Polisin yaptığı çalışmalarda eve gelen kişinin ‘Zeki’ ismini kullanan Afgan asıllı Muhammed ZU olduğu belirlendi. Polis, şüpheliyi Güngören’de saklandığı evde gözaltına aldı. Şüpheli Cinayet Büro Amirliğine getirilerek olayla ilgili sorgulandı. Şüphelinin, alkolün etkisiyle ne yaptığını tam olarak hatırlamadığını ve olaydan pişman olduğunu söylediği öğrenildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheli adliyeye sevk edildi. “Neden yaptın?” sorusuna şüpheli, “Kasıtsızdı” yanıtını verdi.

haberbulanik.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu