Teknoloji

Canon kameralar, Red Bull’un ‘Müzedeki Kaykay Özel Gösterisini’ ölümsüzleştiriyor

Görüntüleme teknolojileri başkanı Canon, Red Bull’un bir kaykay parkına dönüştürdüğü Londra’nın ikonik Doğa Tarihi Müzesi’nde ilk kez gerçekleşen mükemmel gösteriyi ölümsüzleştirdi. Red Bull kadrosunda bulunan kaykaycıların müzedeki muhteşem anları ise Canon EOS C500 Mark II, PowerShot V10 ve XF605 çalışmalarıyla görüntülendi.

Red Bull markası ve Red Bull kaykaycılarından oluşan özel bir grup, bir haftalığına Londra’daki Natural History Museum’un anahtarlarını aldı ve müzenin 80 milyon sanat eseri arasında eşsiz bir kaykay gösterisi sergiledi. Efsanevi kaykay tasarımcısı Joe Ciaglia’nın yardımıyla; Aralarında altı kez X-Games Altın Madalyası kazanan Leticia Bufoni, yükselen yıldız Lore Bruggeman ve Arjantinli Aldana Bertran’ın da bulunduğu Red Bull kaykaycılarının katıldığı etkinlikte Canon’un çeşitli görüntüleme teknolojileri kullanıldı.

Yalnızca bir kez gerçekleşecek olan etkinliğin mükemmel karelerini yakalamak için farklı eserlerden Canon’un uzman teknolojileri kullanıldı. Atış kıyafetleri; 4K 120P Ağır Çekim, Geniş Dinamik Aralık gibi özellikleriyle öne çıkıyor Canon EOS C300 Mark IIIkompakt ve sağlam full frame sensör ile Canon EOS C500 Mark IIVerdiği destekle bu özel performansları ölümsüzleştirdi.  

Bununla PowerShot V10görüntü sabitleme özelliği ve kullanım kolaylığı, XF605’inGöz Tespitli AF ve Akıllı Kafa Takibi dahil olmak üzere gelişmiş otomatik odaklama özelliği sayesinde, CR-N700Ve CR-N500Gece modunda ve güneş battığında bile prodüksiyonları mükemmel ayrıntılarla yakalayan 15x optik zoom Canon EOS R5Düşük ışık kalitesi güçlendirildi.

Görüntü Yönetmeni Kiefer Passey: “Canon ekosistemiyle çalışmak başlı başına harika bir deneyim oldu.

Kitin özelliklerinden biri de severek kullandığım Servo Tutucu oldu. İşin bu kadar kısa sürede yapılması gerektiğinde bile kesinlikle asılıyor. Hızlı otomatik odaklama harika ve beni gerçekten kaykayın ilk günlerine götürdü.”vurulmayla ilgili hislerinden bahsetti.

The Flash Pack’in Kreatif Direktörü Tyson Benton: “Güvenilirliğe ve kaliteye ihtiyacımız olduğu için her şey için Canon cihazları kullanıyoruz. Bu tür çekimlerde ters gidebilecek pek çok şey varken neyse ki tek ters gitmeyen şey kullandığımız kameralar oldu” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu