Yaşam

Burak Sergen nafaka indirimi için dava açtı, eski eşi tepki gösterdi: Şiddet arttı

usta oyuncu Burak Sergen Bir çocuk annesi Işıl Sergen ile 2018 yılında boşandı. Boşanmanın ardından eski eşine 20 bin TL nafaka ödenmesine karar verildi. Burak Sergen’in çocuğuna ödediği nafaka ÜFE oranında artarak 41 bin 209 liraya ulaştı.

“Nafaka ödemek için evini ve arabasını satmak zorunda kaldı”

Sadakatsiz dizisinde oynadığı dönemde koronavirüse yakalanarak entübe olan Sergen, bu süreçte gelirinin azaldığını belirterek, eski eşine ödediği nafakanın düşürülmesi için dava açtı. Konuyla ilgili açıklama yapan Sergen’in avukatı, “COVID-19’a yakalanan müvekkilim uzun süre hastanede yattı ve eskisi gibi iş bulamadı. Ancak Işıl Sergen, oyunculuğun yanı sıra el yapımı mumlarla da uğraşıyor. kuyumculuk ve lüks mahallelerde gayrimenkul.Müşterinin geliri azalırken Işıl Sergen’in malvarlığında artış oldu.Bu nedenle nafakanın 10 bin liraya düşürülmesini istiyoruz” dedi.

IŞIL SERGEN ATEŞ YAPTI

Burak Sergin’in eski eşi ise bu imza kampanyasının ardından beladan kurtuldu ve sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Eski eşinin nafaka talebine sert tepki gösteren Işıl Sergen, “Neye şaşırdım biliyor musunuz? Geçtiğimiz yıllarda büyük davalar kazandık. Tüm iddialarınızı çok ciddi delillerle çürüttük.” .Sabah haberlerde yer alan asılsız ifadeler ve yıllardır sistematik olarak maruz kaldığım bitmek bilmeyen psikolojik ve psikolojik sorunlar.maddi şiddet.Yeter artık!”

“İYİYİM, ŞİDDET BÜYÜKLÜĞÜNÜ ARTTIRDI”

Hep sustum ama hayatındaki hem beyefendi hem de hanımlar tarafından şiddetin boyutu artarak devam etti. Yıllardır içinden geçtiğimiz süreci mahkemeyle paylaştığımız gibi kamuoyuyla da paylaşacağız. Kadına yönelik şiddet her boyutta yaşanıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu