Haber

Bodrumspor’da Jahovic dönemi sona erdi

Spor Toto 1. Lig’de Büyük Lig yarışındaki değerli rakiplerinden Yılport Samsunspor ile golsüz berabere kalan ve 29 sayı atan Bodrumspor’da flaş bir gelişme yaşandı. Teknik Direktör İsmet Taşdemir ile yollarını ayıracağını açıkladı. Kuzey Makedonyalı golcü Adis Jahovic, maçın ardından yaptığı değerlendirme toplantısında. Taşdemir, “Adis Jahovic ve takımımız eşleşmedi” dedi.

Sezon başında Büyük Lig’e düşen Göztepe’den transfer olan 35 yaşındaki forvet, Bodrumspor ile 13 lig maçına çıktı ve 2 gol 2 asistle oynadı.

“MAÇIN HAKKI BİRLİKTE OLDU”

Samsunspor maçını değerlendiren Taşdemir, “Samsunspor iyi bir takım ve bu nedenle bizim için çok zor bir maç oldu. Maç genel olarak bir taktik savaştı. Bizi iyi analiz ettiklerini düşünüyorum. Maç berabere bitti. Ligin süresi kısalıyor, takımlar birbirini daha iyi tanıyor. İyi önlemler alabiliyorlar. Skor bizim için önemli, yolumuza devam ediyoruz.”

Ligin ilk yarısının son haftasında Bodrumspor, Ziraat Türkiye Kupası’nda Perşembe günü Konyaspor’a deplasmanda giden Göztepe’ye konuk olacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu