Haber

Altınordu 1461 Trabzon ile berabere kaldı

TFF 2. Lig Beyaz Grup gruplarından Altınordu, dün oynanan maçta 1461 Trabzon ile 2-2 berabere kaldı ve iki maçlık aradan sonra puan kaybetti.

TFF 2. Lig Beyaz Grup 12. hafta maçında Altınordu, 1461 Trabzon’u konuk etti. Bornova Aziz Kocaoğlu Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada kırmızı-lacivertli ekip, iki kez öne geçmesine rağmen skoru koruyamadı ve Karadeniz temsilcisiyle 2-2 berabere kaldı. Böylece Altınordu, 2 maçlık galibiyet serisini sonlandırdıktan sonra puan kaybı yaşadı.

Altınordu alt sıralardan kurtulamadı

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta oynadığı son 3 karşılaşmada 2 galibiyet, 1 beraberlik elde eden ve 7 puan toplayan Altınordu, son sıralardan kurtulmayı başaramadı. Ligde 11 puanla 13. sırada yer alan İzmir temsilcisinin, düşme hattının son basamağı olan 16. sıradaki Serik Belediye ile arasında sadece 2 puanlık farkı bulunuyor. Düşme bölgesine düşmek istemeyen kırmızı-lacivertli ekip, önümüzdeki hafta zorlu bir maça çıkacak ve lider Erokspor’a konuk olacak. Altınordu teknik heyetinin maç öncesinde yoğun bir antrenman programı uygulayacağı ve oyuncuları zorlu rekabete karşı özel olarak motive edecekleri öğrenildi. – İZMİR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu