Haber

AK Parti Silivri Belediye Başkanı Adayı Volkan Yılmaz kimdir?

Türkiye 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlere odaklanmış durumda, partilerin adayları tek tek açıklanıyor. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na Murat Kurum’u aday gösteren AK Parti’nin Silivri Belediye Başkanı adayı Volkan Yılmaz oldu.

MİLLET İTTİFAK SİLİVRİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI VOLKAN YILMAZ KİMDİR?

7 Ocak 1972 İstanbul’un Silivri ilçesinin Kâmiloba Mahallesi’nde doğan Volkan Yılmaz, eğitimine Büyükçekmece’de başlamış, yüksek öğrenimini Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ekonometri Bölümü’nde tamamlamıştır.

Büyükçekmece Sanayici ve İşadamları Derneği’nin kurucu üyesi olan Yılmaz, aynı zamanda Petrol Ürünleri İşverenleri Sendikası’nın (PÜİS) Yüksek İstişare Kurulu Üyesi olarak görev yapıyor. Türkata Stratejik Araştırmalar Eğitim ve Kültür Vakfı ile Nişantaşı Üniversitesi’nin mütevelli heyetinde yer alan Yılmaz, profesyonel futbol kariyerine sahip olup aynı zamanda Silivrispor’da da forma giymiştir. Ayrıca İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nda yönetim kurulu üyeliği yaptı.

SİYASİ HAYAT

Milliyetçi Hareket Partisi’nde (MHP) aktif görev alan Yılmaz, Silivri İlçe İdare Meclisi Üyeliği, İstanbul İl İdare Meclisi Üyeliği ve İl Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu ve MHP Merkez Yürütme Kurulu Üyeliği yaptı. (MYK) 2012 ile 2019 yılları arasında.

25. ve 27. Genel Seçimlerde İstanbul 3. Bölge Milletvekili adayı olan Yılmaz, evli ve iki çocuk babasıdır.

31 Mart 2019 tarihinde yapılan yerel yönetim seçimlerinde Silivri Belediye Başkanı seçilen Volkan Yılmaz, Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) Yönetim Kurulu Üyesi ve Türkiye Belediyeler Birliği Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktadır ( TBB). Yılmaz, 31 Mart 2024 Seçimlerinde Cumhur İttifakı tarafından bir kez daha Silivri’den aday gösterildi.

guroymakajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu